Υπηρεσίες προσώπου

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 
 

Περιλαμβάνει peeling προσώπου, σχηματισμός φρυδιών, μασάζ προσώπου και μάσκα – Διάρκεια 90’

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ SKEYNDOR (ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ) 

Επιλέξτε τη μεσοθεραπεία Skeyndor για την αντιμετώπιση ποικίλων θεραπειών! Βασίζεται στην τεχνική της εικονικής μεσοθεραπείας με βελόνα. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται παρέχει 4 τεχνικές: ρεύμα ενεργοποίησης,υδροηλεκτροφόρηση, ηλεκτροδιήθηση και κρυοφόρηση, οι οποίες διεισδύουν άμεσα στην προς δράση περιοχή, μεταφέρντας ιοντικές και ουδέτερες ουσίες χωρίς τη χρήση ενέσεων. Είναι ικανός να δράσει τοπικά σε περιπτώσεις όπως: αναζωογόνηση προσώπου, σύσφιξη περιγράμματος προσώπου, ουλές από ακμή, κυτταρίτιδα κ.α.

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Γίνεται σε συνεργασία με το γιατρό της εταιρείας MEDICONTEC. Αποτελεί μια σύντομη και τελείως αναίμακτη μέθοδο, μέσω της οποίας επιτυγχάνουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος. Χρησιμοποιώντας το ίδιο το πλάσμα του ενδιαφερομένου και τις ιδιότητες των αυξητικών παραγόντων, βελτιώνεται η επιδερμίδα και γίνεται πρόληψη από τις φθορές του περιβάλλοντος και του χρόνου. Πρόκειται για μια διαδικασία απολύτως ασφαλή και ανώδυνη.
 

ΦΥΤΙΚΟ PEELING SCHRAMMEK 

Η Ομορφιά κ Ευεξία δίνει λάμψη στο πρόσωπό σας, φέρνοντάς σας σε επαφή με τη φύση! Δοκιμάστε το “GREEN PEEL”, ένα μείγμα, βοτάνων, φυκιών, ενζύμων, ορυκτών και βιταμινών, το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει περιστατικά όπως πανάδες- δυσχρωμίες, ακμή και ουλές, έντονη λιπαρότητα, φωτογήρανση, ρυτίδες και επιδερμική χαλάρωση. Οι θεραπείες προσαρμόζονται στο ιδιαίτερο πρόβλημα του κάθε προσώπου. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. 

Τα 3 είδη GREEN PEEL: 

  • To “GREEN-PEEL Fresh Up”, που προσφέρει εντατική ανάπλαση του δέρματος χωρίς ξεφλούδισμα
  • To “GREEL-PEEL Energy”, που μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές το χρόνο και προσφέρει μέτριου βαθμού απολέπιση 
  • Το “GREEN-PEEL Classic” που ανανεώνει το δέρμα σε 5 ημέρες. Το δέρμα απολεπίζεται σε έντονο βαθμό και προτείνονται στη συνέχεια ειδικά προϊόντα για χρήση στο σπίτι.

 

MASSAGE SHIATSU ΠΡΟΣΩΠΟΥ
 
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ SKEYNDOR POWER-C KAI CORRECTIVE
Βοηθάνε στην αντιγήρανση και περιλαμβάνουν peeling προσώπου, σχηματισμός φρυδιών, μασάζ με serum ή αμπούλα & κρέμα, καθώς και μάσκα προσώπου - Διάρκεια 60' 
 
 
Last modified on Κυριακή, 17 Απρίλιος 2016 22:27