περιποιηση-σωμα

Σώμα

πρεσσοθεραπεια_λεμφικο_μασσαζ.

"Πρεσοθεραπεία" της Amistim

Air Copression Therapy System

Το λεμφικό μασάζ ειναι μια  συγκεκριμένη τεχνική και έχει στόχο την αποσυμφόρηση των λεμφικών οδών. Βοηθάει στην αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών και του τοπικού πάχους και είναι ιδανικό για την αποτοξίνωση και τόνωση του σώματος. Συμβάλλει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, στην διάλυση του λίπους, στην  αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και στην τόνωση του μυϊκού συστήματος.

Με τη μέθοδο πρεσσοθεραπείας (air compression therapy system / pressure massager machine from @amistimgreece), ασκούνται πιέσεις πάνω στην περιοχή των γαγγλίων με σκοπό τη βελτίωση του κυκλοφορικού και την πραγματική ανανέωση του οργανισμού. Συμβάλλει στη βελτίωση σχηματισμού του σώματος και σας δίνει λύσεις στα προβλήματα κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους. Με την πρεσσοθεραπεία θα νιώσετε τα θετικά της αποτελέσματα, στους γλουτούς, τους μηρούς, τις γάμπες, την περιφέρεια και την κοιλιά. Είναι ιδανική για προβλήματα κατακράτησης υγρών και οιδημάτων, καθώς ενεργοποιεί το κυκλοφορικό και βοηθά στην αποβολή των τοξινών.

 

επαναστατική-θεραπεία-σωματικής-ανάπλασης-με-LED-φως-περιποιηση-σωματος-skeyndor

"Slim Drone" της Skeyndor

Επαναστατική θεραπεία σωματικής ανάπλασης με LED φως!

3 τεχνολογίες μαζί με καλλυντικό ενεργό, χάρη στην νέα φόρμουλα Slim Drone της #SkeyndorGreece η οποία δίνει λύση στο τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και είναι πολύ αποτελεσματικό στην επιδερμική χαλάρωση!

To Slim Drone με 3 διαφορετικά προϊοντικά kit θεραπειών μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε αυτό που ταιριάζει στην κάθε περίπτωση ξεχωρστά.

1ο kit που στοχεύει στην οιδηματώδη κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Περιέχει ενεργά συστατικά συμπυκνώματος και εκχυλίσματος αγριοκαστανιάς καθώς και καφεΐνη και παράγωγά της για λιποστράγγιση, φωτοδιεγέρτη led και drone κατά της κυτταρίτιδας.

2ο kit που στοχεύει στην μαλακή κυτταρίτιδα και την επιδερμική χαλάρωση. Περιέχει ενεργά συστατικά συμπυκνώματος, 10% υδρογλυκολικό και εκχύλισμα σεντέλα καθώς και φωτοδιεγέρτη led και drone για σύσφιξη.

3ο kit που στοχεύει στην συμπαγή αλλά και την μαλακή κυτταρίτιδα, καθώς και στο πάχος με επιδερμική χαλάρωση. Περιέχει ενεργά συστατικά συμπυκνώματος, γλουκίνη, καφεΐνη και καρνιτίνη, καθώς και φωτοδιεγέρτη led και drone κατά της κυτταρίτιδας.

περιποιηση_σωματος_θεραπεια_vagheggi

"Sikelia 50+" της Vagheggi

Phytocosmetic

Κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, περίπου το 50% των γυναικών μπορεί να παρουσιάσει αύξηση βάρους: οι ορμονικές διακυμάνσεις μπορούν να οδηγήσουν σε αυξημένη αποθήκευση λίπους (μετατόπιση από τους γοφούς και τους μηρούς στην κοιλιακή χώρα) και σε βραδύτερο μεταβολισμό. Ως αποτέλεσμα του χαμηλότερου επιπέδου οιστρογόνου,το δέρμα γίνεται πιο ξηρό και λιγότερο ελαστικό…

Το δραστικό συστατικό που εξάγεται από το Tisochrysis lutea, ένα μικρο –φύκι  προκαλεί τον μετασχηματισμό τόσο των λευκών όσο και σε μπεζ λιποκύτταρων σε καφέ λιποκύτταρα που ενεργοποιούν τη θερμογένεση.

Ως συνέπεια έχουμε τα εξής

 *Αποτελεσματική καύση λίπους 

 *Βελτίωση  και αναμόρφωση τη σιλουέτα 

 *Απώλεια όγκου σώματος 

 *Επίδραση τόνωσης και βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος

θεραπεια_skeyndor_body_sculpt_περιποιηση_σωματος

"Body Sculpt" της Skeyndor

Slimming - Anti - Water

Blue Lotus Flower-Red Alge Glacier Water

Ψυχροί επίδεσμοι που απαλύνουν την πρησμένη όψη στην περιοχή της κοιλιάς και τονίζουν το περίγραμμα στα πόδια.

Ανακουφίζει άμεσα την αίσθηση πρηξίματος και βάρους. 

Τονώνει,  συσφίγγει και καταπολεμά την κατακράτηση νερού

πιλινγκ-σωματος-περιποιηση-σωματος

"Peeling Σώματος"

Χαλαρώστε και προετοιμάστε το δέρμα σας να δεχτεί  μία συνεδρία που περιλαμβάνει απολέπιση σώματος και massage σε όλο το σώμα με κρέμα ή body butter για ενυδάτωση.

Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη!

[ Contact ]

Ομορφιά & Ευεξία

Λίζα Κουρκουβέλα